johannashof-slider-menukaart-1
slogan-johannashof-menukaart

Gluten en Allergieën

Heeft u een glutenallergie en u wilt toch lekker uiteten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen glutenvrij eten van pannenkoek tot een uitgebreid diner.

Bij de reservering kunt u aangeven dat u glutenvrij wilt eten, maar dit kan ook tijdens het opnemen van de bestelling. Op de menukaart staat aangegeven met een logo wat er glutenvrij besteld kan worden. Heeft u een andere allergie, is dat ook geen probleem. Wij zorgen ervoor dat er wat speciaals voor u gemaakt word.  

Wilt u uw verjaardag, huwelijk of jubileum bij ons vieren en een van uw gasten heeft een allergie. Dan kunt u dit van te voren aangeven en zorgen wij ervoor dat deze mensen gezellig met u mee kunnen eten van diner tot buffet. Voor de keukenbrigade is het handig om door te geven wat u wel mag hebben ipv wat u niet mag hebben.

Heeft u een andere allergie laat het ons bij de reservering weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

content-image-2

Vacatures

Vanaf heden zijn wij opzoek naar leerlingen, fulltime of parttime medewerkers voor in de keuken.
Lees meer >

content-image-3

Cadeaubon

Leuk om te geven en lekker om te ontvangen! Mocht u iemand eens culinair willen verrassen met een etentje bij Johanna’s hof. Elk bedrag kan naar keuze ingevuld worden...
Lees meer >

content-image-4

Een kijkje bij...

Neem nu alvast een kijkje bij Johanna’s Hof. Door op de pijlen in de panoramafoto te klikken, krijg je een virtuele rondleiding van de het hele restaurant. Lees meer >

HJ bock 1-1

Specialiteiten

Vanaf de maand oktober serveren wij 2 bockbieren op de wisseltap IJ bok: geroosterde granen, een beetje koffie en mooi donker fruit en Hertog Jan bock: Vol, romig en karamelachtig.

Kom gezellig langs voor onze wisselende specialiteiten lees meer >

Johanna’s Hof - Buitengewoon genieten!