johannashof-slider-menukaart-1
slogan-johannashof-menukaart

Specialiteiten

Wildgerechten

Vanaf 24 oktober staan de wildgerechten op de kaart.

Voorgerechten

Pastrami van hert met pompoenchutney, gekarameliseerde kastanjes en pepermayonaise 11,25
Rilette van eend met walnootmayonaise en toast   9,95

Hoofdgerechten

Malse hertenbiefstuk met saus van chocolade met aceto balsamico 25,75 
In bockbier gestoofde konijnenbout 19,00
Zacht gegaarde stoofpot van hert, haas en konijn 18,50
Eendenborst met een saus van kastanjes en sinaasappel 23,75

De gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur

Nagerechten

Wentelteefje van suikerbrood met kaneelijs en stroop van Pedro Ximinez 6,75
Tiramisu van speculaas met een gepocheerde peertje  6,00

 

content-image-2

Vacatures

Vanaf heden zijn wij opzoek naar leerlingen, fulltime of parttime medewerkers voor in de keuken.
Lees meer >

content-image-3

Cadeaubon

Leuk om te geven en lekker om te ontvangen! Mocht u iemand eens culinair willen verrassen met een etentje bij Johanna’s hof. Elk bedrag kan naar keuze ingevuld worden...
Lees meer >

content-image-4

Een kijkje bij...

Neem nu alvast een kijkje bij Johanna’s Hof. Door op de pijlen in de panoramafoto te klikken, krijg je een virtuele rondleiding van de het hele restaurant. Lees meer >

HJ bock 1-1

Specialiteiten

Vanaf de maand oktober serveren wij 2 bockbieren op de wisseltap IJ bok: geroosterde granen, een beetje koffie en mooi donker fruit en Hertog Jan bock: Vol, romig en karamelachtig.

Kom gezellig langs voor onze wisselende specialiteiten lees meer >

Johanna’s Hof - Buitengewoon genieten!