johannashof-slider-feesten
slogan-feesten-partijen

Feesten&partijen

Johanna’s hof is de plek bij uitstek om uw verjaardag, bruiloft of kinderfeestje te vieren! De warme en sfeervolle uitstraling van onze zalen, geven uw feest net dat beetje extra. U en uw gezelschap voelen zich snel thuis in deze huiselijke omgeving.

Als gastheer of gastvrouw wilt u niets aan het toeval overlaten. U wilt een sfeervolle zaal, perfecte catering en gastvrij genieten. Vanzelfsprekend wilt u er eigenlijk helemaal geen omkijken naar hebben. Bij Johanna’s hof bent u aan het goede adres. We hebben de ruimte, de middelen en de mensen om van ieder feest een onvergetelijke happening te maken.

Op onze site vindt u een scala aan mogelijkheden die wij te bieden hebben. U bent ten alle tijden welkom bij Johanna’s Hof om eens met iemand de verschillende arrangementen door te nemen. Het is altijd mogelijk om de arrangementen aan te passen naar uw wensen.

Tevens mag u ons natuurlijk altijd bellen of mailen met eventuele vragen!

content-image-2

Vacatures

Vanaf heden zijn wij opzoek naar fulltime en parttime medewerkers voor in de bedienig.
Lees meer >

content-image-3

Cadeaubon

Leuk om te geven en lekker om te ontvangen! Mocht u iemand eens culinair willen verrassen met een etentje bij Johanna’s hof. Elk bedrag kan naar keuze ingevuld worden...
Lees meer >

content-image-4

Een kijkje bij...

Neem nu alvast een kijkje bij Johanna’s Hof. Door op de pijlen in de panoramafoto te klikken, krijg je een virtuele rondleiding van de het hele restaurant. Lees meer >

winter actie

Specialiteiten

We hebben weer heerlijke winter acties!

Kom gezellig langs voor onze wisselende specialiteiten lees meer >

Johanna’s Hof - Buitengewoon genieten!