johannashof-slider-bedrijfsfeesten
slogan-bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Uw bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseren? Wij denken met u mee en bieden arrangementen op maat. Of het nu gaat om een jubilaris of de culinaire afsluiting van een teambuildingsdag; we zorgen er met ons hele team voor dat het een daverend succes wordt!

Met onze ervaring draaien we nergens ons hand meer voor om. Deze kennis en expertise vindt u dan ook terug in al onze mogelijkheden. Door de diversiteit aan zalen hebben wij voor elke groep de juiste feestlocatie.

Onze prachtige locatie biedt meer dan alleen een feest of diner. U kunt bij ons gebruik maken van de prachtige natuur. Bijvoorbeeld met de boswachter op pad of het happen en trappen arrangement. U kunt bij ons de fietsen huren!

Onze medewerkers staan u graag te woord om voor u een vrijblijvend en passend voorstel te maken. U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website of ons direct bellen: 0251-652486.

content-image-2

Vacatures

Vanaf heden zijn wij opzoek naar fulltime en parttime medewerkers voor in de bedienig.
Lees meer >

content-image-3

Cadeaubon

Leuk om te geven en lekker om te ontvangen! Mocht u iemand eens culinair willen verrassen met een etentje bij Johanna’s hof. Elk bedrag kan naar keuze ingevuld worden...
Lees meer >

content-image-4

Een kijkje bij...

Neem nu alvast een kijkje bij Johanna’s Hof. Door op de pijlen in de panoramafoto te klikken, krijg je een virtuele rondleiding van de het hele restaurant. Lees meer >

winter actie

Specialiteiten

We hebben weer heerlijke winter acties!

Kom gezellig langs voor onze wisselende specialiteiten lees meer >

Johanna’s Hof - Buitengewoon genieten!