johannashof-slider-vergaderlocatie
slogan-vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Een unieke vergaderlocatie in de bossen van Castricum. Dat vindt u bij ons! U kunt bij ons op een informele manier vergaderen, bedrijfspresentatie verzorgen of een receptie organiseren. U kunt bij ons vergaderbijeenkomsten organiseren van 5 tot 100 personen.

Johanna’s hof beschikt over alle moderne communicatie- en presentatiemiddelen en gratis WiFi natuurlijk. Beamers en projectieschermen, flipovers, tv-schermen en draadloze microfoons.

Eten en drinken
Op basis van de gewenste invulling kunnen wij een passend arrangement in elkaar zetten. Een vergadering lang onbeperkt koffie, thee frisdranken inclusief een lunch en of borrel.

Uiteraard bieden wij ook de gelegenheid om s’ avonds de vergadering af te sluiten met een diner. Of ga na de vergadering lekker samen wijnproeven in onze bar of doe een activiteit in de natuur. Goed voor de teamspirit!

Hier kunt u alvast een idee opdoen wat onze mogelijkheden allemaal zijn.

Bereikbaarheid en parkeren
Johanna’s hof ligt gelegen tussen de grote steden Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Het is via de A9 voor iedereen heel makkelijk bereikbaar. Daarbij beschikken wij over 400 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Wilt u bij Johanna’s hof komen vergaderen? Neem dan contact met ons op. U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website of ons direct bellen: 0251-652486. Onze medewerkers helpen u graag.

content-image-2

Vacatures

Vanaf heden zijn wij opzoek naar fulltime en parttime medewerkers voor in de bedienig.
Lees meer >

content-image-3

Cadeaubon

Leuk om te geven en lekker om te ontvangen! Mocht u iemand eens culinair willen verrassen met een etentje bij Johanna’s hof. Elk bedrag kan naar keuze ingevuld worden...
Lees meer >

content-image-4

Een kijkje bij...

Neem nu alvast een kijkje bij Johanna’s Hof. Door op de pijlen in de panoramafoto te klikken, krijg je een virtuele rondleiding van de het hele restaurant. Lees meer >

winter actie

Specialiteiten

We hebben weer heerlijke winter acties!

Kom gezellig langs voor onze wisselende specialiteiten lees meer >

Johanna’s Hof - Buitengewoon genieten!